NAEKO amb la cultura: “Històries confinades”

NAEKO amb la cultura: “Històries confinades”

El grup NAEKO, fidel al seu compromís amb la cultura i les arts, ha tingut el plaer de col·laborar en la materialització del llibre “Històries confinades. Relats, poemes i il·lustracions santboians del coronavirus”. El projecte, que ha estat coordinat pel creatiu santboià Amadeu Alemany (a qui podem escoltar diàriament de 8 a 11 conduint el seu programa “La República Santboiana” de Ràdio Sant Boi al 89.4 de la FM) pretén retre homenatge a totes les víctimes del Covid-19, alhora que es manté viva la cultura en temps de crisi.

Rere les paraules “Per a aquelles persones que van patir el coronavirus i, especialment, a les que els va manllevar la vida. Sempre us recordarem” i el pròleg de l’Alcaldessa de Sant Boi de Llobregat Lluïsa Moret i Sabidó, l’obra conté els relats, poemes i il·lustracions de 19 autors i autores de Sant Boi que, de forma totalment altruista, han cedit les seves obres centrades en el confinament i l’impacte del Coronavirus. Es tracta d’en Mikel Martín, la Montse Comas, l’Alfredo Segarra, l’Àngels Almazán, en Germà Terol, en Cysko Muñoz, la Judit Fernández, en Joan Aldavert, la Laia Gimeno, en Carles Rossell, la Núria Salán, la Nati Comas, el gran Vicente Corachán, en Jaume Farrés, l’Emilio Moreno, la Raquel Gu, la Maite Moreno, en Toni Carbos i l’Amadeu Alemany.

A banda de la col·laboració de NAEKO, l’obra ha comptat amb la participació de l’empresa PANET, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i ha estat editada per l’editorial Alda Talent. El llibre és gratuït, i es regalarà a la població de Sant Boi a mode d’homenatge a les víctimes del Covid-19.