Handling

Handling Barcelona

Situat a Sant Boi de Llobregat (Barcelona) a tot just 7 Kms de la terminal de càrrega de l’Aeroport de Barcelona-El Prat, NAEKO HANDLING presta serveis com a terminal de handling offline per a companyies aèries i forwarders.

Les instal·lacions de NAEKO HANDLING disposen de rodets i fossats per a la manipulació, descàrrega i càrrega de camions aeris, ja sigui mitjançant planxes de tipus PMG, PAG, FLA o PLW (entre d’altres) com en contenidors aeris (AKE, AMP, AMA, etc).

Amb connexió a SITA i dependència de la Duana de l’Aeroport de Barcelona, i en compliment de les normatives de seguretat, NAEKO disposa de escàner de rajos X i binomi de vigilant de seguretat i gos per a la segurització de les mercaderies.

Handling Madrid

Ubicat al “Corredor del Henares”, en ple cor de la logística i el comerç electrònic

NAEKO HANDLING proporciona serveis de handling offline (tant d’import com d’export) a companyies aèries o forwarders. Des de recollides i entregues a terminal, a segurització de la càrrega o embalatges i manipulacions de tota mena.

Tot això amb una connexió a SITA i la dependència de la Duana de l’Aeroport de Madrid.

Addicionalment, les nostres instal·lacions de NAEKO HANDLING a Madrid estan dissenyades per a la gestió de mercaderies de valor, en compliment dels estàndards de seguretat TAPA FSR “A”, així com qualsevol tipus de servei o manipulació necessària (packings, kittings, actualitzacions de software, etc.)