Reorganització operativa a NAEKO HANDLING per tal d’introduir més de 400 Tones de material sanitari

Reorganització operativa a NAEKO HANDLING per tal d’introduir més de 400 Tones de material sanitari

Compromesos amb la lluita contra la pandèmia de coronavirus, i amb l’objectiu d’aportar les nostres infraestructures al servei comú, les instal·lacions barcelonines de NAEKO HANDLING, l’operador de Handling aeri del GRUP NAEKO, ha reorganitzat les seves operacions amb la finalitat de manipular més de 400 Tones de material sanitari en el menor temps possible, agilitzant d’aquesta manera la posada a disposició dels Organismes Oficials de destí.

La operació, gestionada per l’empresa transitaria GRUPO STARTRANS, ha suposat noliejar fins a l’Aeroport de Barcelona 16 avions de càrrega d’alta capacitat, que son els responsables del trasllat fins el nostre país de les més de 360 planxes aèries carregades amb material sanitari variat com bates, màscares, guants, ulleres protectores o tests.

La rapidesa i la qualitat necessàries en una operació d’aquesta magnitud, que es durà a terme durant més d’un mes i en horari nocturn, suposa un repte majúscul per qualsevol operador logístic. En aquesta ocasió, novament, cal destacar la implicació i determinació de tot l’staff operatiu: Gràcies!

 

HANDLING BARCELONA