NAEKO LOGÍSTICS, nou patrocinador oficial de la U.E. SANTBOIANA

NAEKO LOGÍSTICS, nou patrocinador oficial de la U.E. SANTBOIANA

NAEKO LOGÍSTICS, nou patrocinador oficial de la U.E. SANTBOIANA

El Conseller Delegat de NAEKO LOGÍSTICS Xavier Roma, i el President de la U.E. SANTBOIANA Miquel Martínez han signat un acord de col·laboració entre ambdues entitats que servirà per a promocionar tant l’esport del Rugbi, com l’esport en general a la nostra ciutat.

La U.E. SANTBOIANA va néixer el 1921 -essent, per tant, el club degà del Rugbi a l’estat- a Sant Boi de Llobregat, on 76 anys després iniciaria les seves activitats el grup NAEKO. A banda de compartir les nostres arrels al Baix Llobregat, també ens uneixen els valors d’integritat, passió, solidaritat, disciplina i respecte que sempre han caracteritzat l’esport del Rugbi. És per això que amb una il·lusió especial, NAEKO ha escollit l’U.E. SANTBOIANA per signar-hi el seu primer acord de col·laboració i patrocini esportiu.

Amb aquest acord, NAEKO recolzarà tant l’Equip Femení (que lluirà el nom a la part davantera de la samarreta) com el Primer Equip Masculí (que ho farà a la part posterior del pantaló).

Des del convenciment que els grans objectius sempre es basen en l’esforç, la humilitat i el treball diari en equip, només ens queda dir: Ferro Sant Boi!

NAEKO LOGÍSTICS, nuevo patrocinador oficial de la U.E. SANTBOIANA