Defunció d’Isabel Ruiz

Defunció d’Isabel Ruiz

Sentim comunicar que, després d’uns mesos de lluita contra una llarga malaltia, la nostra companya Isabel Ruiz Cabezas ha traspassat aquesta matinada als 56 anys d’edat.

La Isabel es va incorporar a NAEKO fa més de 16 anys, al departament d’Administració i comptabilitat, participant activament en totes les seves tasques, li corresponguessin o no, i amb gust i satisfacció.

Tots els que vam tenir la sort de treballar amb ella la recordarem per la seva manera de ser, amb un somriure permanent, alegria en el dia a dia, gran il·lusió a la seva feina i la seva enorme companyonia.

Una gran qualitat professional i humana, que es va veure reflectida en les relacions amb les persones, amb els seus propis companys de NAEKO, proveïdors i clients, i que va ser capaç d’establir vincles de confiança i professionalitat gràcies a la seva generositat en el tracte i la seva vocació de servei.

La Isabel deixa un gran buit a l’equip, i li donem les gràcies per haver estat al nostre costat compartint tots aquests anys amb nosaltres.

Des d’aquí, i en nom de tot l’equip del grup NAEKO, volem fer arribar el nostre condol més sincer al seu marit Rafael, a la seva filla Marta i al seu fill Xavier, transmetent-los una forta i afectuosa abraçada.

Tags: