*** COMUNICAT GRUP NAEKO EN RELACIÓ AL COVID-19 ***

*** COMUNICAT GRUP NAEKO EN RELACIÓ AL COVID-19 ***

En relació a les mesures excepcionals que s’estan adoptant amb caràcter preventiu pel que fa al COVID-19, volem transmetre un comunicat de tranquil·litat adreçat als nostres col·laboradors, clients i proveïdors, fent-los saber que a tots els nostres centres estem duent a terme la nostra activitat amb tota normalitat.

Liderats pels nostres Departaments de PRL i RRHH, i seguint les recomanacions que indiquen les autoritats sanitàries, hem implantat un protocol de mesures internes orientades a poder seguir oferint els nostres serveis, minimitzant qualsevol risc que pugui comprometre al nostre equip, així com a tots aquells col·laboradors externs que diàriament visiten algun dels nostres centres.

Qualsevol actualització de l’esmentat protocol serà degudament informada.

En nom de l’equip de NAEKO volem transmetre a totes les persones afectades per COVID-19 el nostre desig d’una ràpida recuperació. Tanmateix, volem enviar un especial reconeixement a tot el personal sanitari, empreses, autònoms i famílies que pateixen qualsevol tipus d’afectació derivada d’aquesta situació.