El projecte “YUD”, mentoritzat per NAEKO, guardonat a la gala del Sant Boi Talent 2.021

El projecte “YUD”, mentoritzat per NAEKO, guardonat a la gala del Sant Boi Talent 2.021

Un any mes, NAEKO ha participat de la iniciativa “Sant Boi Talent” que, impulsada per l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat, i sota la direcció de “Talent Factory” té com a objectiu el foment de l’emprenedoria entre els estudiants de Sant Boi de Llobregat. Enguany, el premi consistia en un “Tour Emprenedor” per Europa de 5 dies visitant ciutats com Brusel.les, Paris i Berlin, amb un programa personalitzat de visites a institucions i organismes relacionats amb l’emprenedoria i la innovació a nivell europeu, així com empreses del prestigi de Microsoft o Facebook.

El projecte “YUD”, desenvolupat per la Carlota Badosa i l’Erika Garcia i mentoritzat per en Guillem Casòliva, Director de Logística de NAEKO, ha sigut mereixedor d’un tercer Premi per part de la organització. Mitjançant una app de lectura de codis QR, el projecte facilita el dia a dia dels alumnes de l’escola, permetent-los tenir controlats tant els horaris com els llibres que necessitaran.

A la gala que ha posat punt i final a aquests 4 mesos d’esforç, celebrada a Can Massallera amb totes les mesures sanitàries, també han estat premiats els projectes “Casa l’Avi” de la Gina Garza i en Mario Franco (mentoritzats per l’Antonio Valero de BMW Premium), el projecte “HelpMemOx” de l’Aintzane Lara i la Victoria Duran, el projecte “Equal Jobs” de la Claudia Ramos i en Marc Ruiz, “The New Mask” de la Lucía Vizuete i l’Anna Gaona i “Live Easily” de la Nerea Guerrero i la Nerea Robles.

Moltes felicitats a totes i tots els participants!