Defunció d’en Rafael Navarro

Defunció d’en Rafael Navarro

Lamentem comunicar el traspàs del nostre company Rafael Navarro.

Des del primer dia que es va incorporar a treballar com a operari de magatzem a Naeko Handling Madrid el 2011, no va deixar indiferent ningú. El seu carisma, el seu compromís i la seva determinació han estat un referent per a tot l’equip. El silenci, la curiositat, les absències i la concentració sempre venien acompanyats d’una proposta de millora. Inevitable el seu ràpid desenvolupament com a responsable de compte i cap de magatzem, on gaudia deixant la seva empremta. Lleial i amb un altíssim nivell d’autoexigència, treia el millor de cadascun de nosaltres i feia de la feina la solució incontestable per afrontar qualsevol desafiament al seu abast.

Des del setembre del 2021 ha lluitat com ell deia “com un espartà”, fins a l’últim sospir i ens ha regalat amb les seves paraules, generositat i ànim davant la seva circumstància, una lliçó de vida.

A tots els qui heu tingut l’oportunitat de treballar amb ell i conèixer-lo, volem agrair-vos les innombrables mostres d’afecte i consideració com a gran persona i professional que ha estat, rebudes de clients, proveïdors, col·legues i amics, que juntament amb els seus companys i direcció , traslladem al seu bé més preuat, la seva família. Orgullós pare de la Daniela, en Rafa i en Pablo a qui, juntament amb la Marian i els seus familiars, acompanyem en aquest dol.

Eternament agraïts el recordarem amb el seu somriure ple de vida.