COVID-19: Comunicat d’informació i seguiment

COVID-19: Comunicat d’informació i seguiment

Benvolgut client,

Amb la finalitat de mantenir-lo informat en relació a l’evolució de la nostra activitat amb l’entrada en vigor de l’RD 463/2020 de 14 de març i pel qual es declara l’estat d’alarma, volem informar-vos oficialment que, fins ara, no s’ha detectat cap cas positiu amb el virus COVID-19 a la nostra empresa i, per tant, tots els nostres centres segueixen funcionant i oferint servei.

Des dels departaments de PRL i RRHH s’havia elaborat, amb caràcter previ a l’entrada en vigor del RD, un procediment d’actuació dirigit a minimitzar els riscos de la pandèmia tant al nostre personal propi com a tots aquells col·laboradors que diàriament presten algun tipus de servei en qualsevol dels nostres centres. En aquest sentit, doncs, els recordem que tot el nostre personal administratiu segueix a la seva disposició fent ús de les eines que ens permeten el teletreball, i el personal operatiu segueix unes estrictes normes a fi d’evitar el risc de contagi.

Recordem als conductors que accedeixen als nostres recintes la prohibició de baixar de les cabines dels seus vehicles per dur a terme qualsevol operació que no sigui estrictament imprescindible (obrir/tancar portes, verificació de càrrega) i, en aquests casos, és obligatori l’ús de màscara i el respecte d’una zona de seguretat entre persones de 1,5 metres. Les qüestions documentals seran gestionades directament pel propi personal de NAEKO, qui recollirà entregarà qualsevol documentació directament a la cabina.

Els agraïm novament la confiança dipositada en nosaltres, així com la responsabilitat en el seguiment de totes aquelles normes i instruccions que, pel bé general, anem duent a terme.