NAEKO: Empresa Cardioprotegida!

espacio cardioprotegido espai cardioprotegit

 

Saps que a l’estat espanyol hi moren cada any més de 25.000 persones degut a l’anomenada “mort sobtada”? Saps que cada any s’hi produeixen més de 50.000 situacions que fan necessària una reanimació cardiopulmonar (RCP)? Saps que un 60% d’aquestes situacions es produeixen fora dels entorns hospitalaris?

S’estima que entre un 80% i un 90% d’aquestes situacions són degudes a un transtorn elèctic del cor anomenat “fibril.lació ventricular”, i l’únic tractament efectiu és la pràctica d’una “desfibril.lació precoç” en un termini màxim de 4 minuts (les possibilitats de supervivencia disminueixen al voltant del 10% per cada minut que passa).

A NAEKO hem decidit convertir-nos en “empresa cardioprotegida” amb la instal.lació d’aparells desfibril.ladors d’última generació, i la corresponent alta al “Registre de desfibril.ladors fora de l’àmbit sanitari“. La primera instal.lació s’ha dut a terme a la nostra seu central de Sant Boi de Llobregat (Registre DEA 3941), convertint NAEKO en una de les primeres empreses de l’entorn a incorporar aquest important dispositiu.

Informació per a la població: El fet d’haver instal.lat el desfibril.lador a la zona de recepció de NAEKO permet l’auxili no només a les més de 72.000 persones que cada any passen per la nostra seu de Sant Boi, sinó a qualsevol persona que pugui patir aquest tipus de dolencia a les nostres immediacions.