Instal·lacions

Més de 600.000 m³ de superficie útil per a enmagatzemar les seves mercaderies.

El Grup Naeko disposa d’instal · lacions en els principals infraestructures logístiques a Barcelona ia Madrid.

Les oficines centrals i les naus logístiques principals es troben a Sant Boi de Llobregat disposant d’excel · lents accessos per carretera i molt a prop del port Barcelona-Zal i l’aeroport de Barcelona-El Prat.

A Madrid disposem de magatzems equipats amb rodets i mitjans per oferir-li els serveis d’Handling que la seva empresa requereixi.

Barcelona
Madrid

Instal·lacions de Naeko a Barcelona

Sant Boi de Llobregat

400.000 m³ de superfície útil

Disposem de 16 magatzems semiindependientes que totalitzen prop de 50.000 m². amb 400.000 m³ de superfície útil per a emmagatzematge, 15.000 posicions en prestatgeria, i 54 molls per a càrrega / descàrrega.

La seva ubicació a Sant Boi de Llobregat li confereix un emplaçament immillorable: a menys d’1 km de l’autopista C32, 5 Kms de l’autopista AP2, 20 Kms de l’autopista AP7, 7 Kms l’aeroport de Barcelona i 12 km del port de Barcelona .


Barcelona-Zal

34.000 m² i 55 molls per a càrrega/descàrrega

El magatzem de projectes especials s’ubica al cor de ZAL I del Port de Barcelona, a escassos metres dels accessos principals de mercaderies.
Disposa de 34.000 m² i 55 molls per a càrrega / descàrrega, a més de tots els elements de vigilància i seguretat contra-incendis, així com una infinitat de solucions tecnològiques d’optimització de les operatives logístiques gestionades.
Com en la resta dels centres Naeko, compta amb autoritzacions duaneres ADT, DAP i DDA.

Instal·lacions de Naeko a Madrid

Madrid Aeroport

Serveis de Handling per companyies aèries

Veure servei de Handling

El magatzem principal de Naeko Handling a Madrid s’ubica a l’interior del Centre de Càrrega Aèria de l’aeroport de Madrid-Barajas, en el nou parc logístic Prologis Park Barajas, i centra la seva activitat en oferir serveis de Handling per companyies aèries, donar servei a companyies transitàries que operen a l’Aeroport de Barajas, així com a oferir serveis especials amb alt valor afegit.

Aquesta nau de recent construcció, disposa de 2.500 m² i 6 molls de càrrega / descàrrega. Disposa de les més avançades mesures de seguretat, el que li atorga la màxima distinció atorgada per TAPA en matèria de seguretat “distinció A”. Aquesta “plus” en matèria de seguretat, unit a les autoritzacions duaneres, fan d’ella una nau idònia per al trànsit internacional de mercaderies de valor que requereixen una custòdia especial.


Madrid II

Disposa de 1.500 m² i 8 molls de càrrega i descàrrega

El magatzem de Madrid se situa a l’interior del Centre de Càrrega Aèria de l’aeroport de Madrid – Barajas, i centra la seva activitat en oferir serveis de Handling per companyies aèries, donar servei a companyies transitàries que operen a l’aeroport de Barajas, així com oferir serveis especials amb alt valor afegit.

Disposa de 1.500 m² i 8 molls de càrrega i descàrrega, i ha estat distingit recentment amb la màxima distinció existent en matèria de seguretat (Tapa A), no només per les mesures de seguretat de què disposen les instal · lacions, sinó també per l’excel · lència en l’aplicació dels protocols requerits.